X

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Maak kennis met Healy, de energetische huisapotheek

Healy is een nieuw draagbaar apparaatje dat specifieke trillingen kan genereren die je gezondheid, welzijn en balans ondersteunen. De Healy is de opvolger van de Timewaver, een revolutionair apparaat voor frequentietherapie dat wereldwijd al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen.
De Healy is gebaseerd op innovatieve technologie en is nu voor het eerst verkrijgbaar als handig apparaatje dat je overal mee naar toe kunt nemen en die je via Bluetooth eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet.

healy-device

Hoe werkt Healy?

Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektroden in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er specifieke frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die er voor zorgen dat de cellen in ons lichaam de benodigde voedingsstoffen beter kunnen opnemen en de afvalstoffen beter kunnen uitscheiden. Zo kan de balans worden hersteld op verschillende gebieden.

Healy is medisch gecertificeerd

Healy is een gecertificeerd medisch apparaat volgens EU-klasse IIa voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Er zijn nog veel meer toepassingen van Healy, maar die worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Healy is wearable

Healy is ontworpen als ‘wearable’. Dat wil zeggen dat je het kunt dragen door het bijvoorbeeld op je kleding te bevestigen of in je jas- of broekzak mee kunt nemen. Het apparaatje heeft een wisselwerking met je lichaam via elektroden die op de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. Daarnaast bevat iedere Healy een quantum-sensor, een gevoelig instrument die subtiele veranderingen in het electromagnetisch veld van ons lichaam kan waarnemen en daar gedurende de behandeling direct op kan reageren.

Healy is klein, compact en handig om mee te nemen

Healy is zo klein en licht omdat de smartphone of tablet van de gebruiker dient als scherm, geheugen en besturingseenheid. Je hoeft daarom niets mee te dragen dat al in je telefoon aanwezig is. Het grote voordeel hiervan is dat je de Healy overal mee naar toe kunt nemen en kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt!

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

HEALY de Energetische Huisapotheek - Frequentie- en Resonantie Therapie voor Gezondheid Welzijn en Balans

Algemene omschrijving Energetische Huisapotheek Healy wearables zijn draagbare apparaatjes waarmee je jezelf met frequentie en bioresonantie therapie kunt behandelen voor een betere gezondheid welzijn balans fitness en beauty

Energetische Huisapotheek beschrijvende tags:

energetischehuisapotheek healy-experience healy experience wearable draagbaar apparaat appraatje frequentie frequenties bioresonantie bio-resonantie trilling energie vibratie diy DIY therapie behandelen zelf thuis onderweg dag nacht overdags ’s nachts bed werk auto elk tijdstip waar en wanneer je maar wilt 24 uur 7 dagen week 365 jaar 24/7 moderne levensstijl medisch gecertificeerd smart phone smartphone iphone ipad tablet mobiel telefoon Android Mac iOS MacOS electrodes electroden elektrodes electroden armbandjes oor clips microstroom micro stroompje Bluetooth verbinding WiFi gezondheid welzijn fitness beauty schoonheid levensstijl lifestyle mindfulnessShop

https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=acupunctuurcentrum

Multilingual websites

https://www.healyworld.net/de/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/en/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/fr/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/it/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/nl/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/pl/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/hu/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/fil/partner/acupunctuurcentrum

International roadshows

https://www.healyworld.net/de/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/en/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/es/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/fr/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/it/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/nl/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/pl/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/hu/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/sk/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/fil/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/ja/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/ko/roadshow/partner/acupunctuurcentrum
https://www.healyworld.net/th/roadshow/partner/acupunctuurcentrum

Become a member

https://partner.healyworld.net/acupunctuurcentrum

Affiliated websites

HEALY HEALTHCARE
HEALY FITNESS
HEALY CENTER
HEALY VETERINARY
HEALY DOCTOR
www.healy-experience.center
www.energetischehuisapotheek.nl
www.healy-experience.nl
www.energetischehuisapotheekcenter.nl
www.healy-experience-center.nl
www.energetischehuisapotheek.eu
www.healy-experience.eu
www.energetischehuisapotheekcenter.eu
www.healy-experience-center.eu
www.energetischehuisapotheek.com
www.healy-experience.com
www.energetischehuisapotheekcenter.com
www.healy-experience-center.com
www.energetischehuisapotheek.online
www.healy-experience.online
www.energetischehuisapotheekcenter.online
www.healy-experience-center.online